Korealainen valtuuskunta seuran vieraana

illanvietto_03_02_2012_116.jpg

illanvietto_03_02_2012_86.jpgillanvietto_03_02_2012_33.jpg

Korean kansainvälisen kulttuurikomitean ja Korea-Suomi-seuran valtuuskunta vierailivat 03. - 05.02.2012 Helsingissä osastopäällikkö Ryu Kyong Ilin ja pääsihteeri Ri Yong Manin johdolla. Heidän mukanaan Suomeen saapui myös 5-henkinen lasten haitaristiryhmä.

Suomi-Korea-seura ja Korea-Suomi-seura järjestivät yhdessä perjantaina 03.02. Helsingissä Kirjan talolla yhteisen juhlatilaisuuden Korean edesmenneen johtajan Kim Jong Ilin 70-vuotissyntympäivän kunniaksi. Paikalle tilaisuuteen oli saapunut runsas joukko seuran aktiiveja ja muita Korean ystäviä.


Tilaisuuden avasivat Korea-seuran puheenjohtaja Antti Siika-aho ja kulttuurikomitean osastopäällikkö Ryu Kyong Il.

Pjongjangilaisen Kumsongin musiikkikoulun ryhmä esitti yleisölle korealaisia kappaleita haitareilla tulkittuna. Illan aikana kuultiin muun muassa Marsalkka Kim Jong Ilin laulu, isäni ja Korean uudesta johtajasta Kim Jong Unista kertova laulu Palgorum. Suomalaisesta esiintymispuolesta vastasivat muusikkopari Tommi ja Virpi Lievemaa, jotka tulkitsivat kitaran säestyksellä suomalais-venäläisiä klassikoita.

Illanvietossa seuran aktiivit ja korealaiset vieraat tutustuivat toisiinsa ja keskustelivat ajankohtaisista asioista. Tunnelmaa lämmitti päivälliseksi tarjottu korealainen kanakeitto ja buffetti, jonka seuran aktiivit olivat valmistaneet.