Matkustaminen Korean demokraattiseen kansantasavaltaan

Suomi-Korea-seura järjestää vuosittain matkan Korean demokraattiseen kansantasavaltaan. Osallistumisen ehtona on seuran jäsenyys.

Matkat kestävät yleensä viikon ja niiden aikana on mahdollisuus tutustua monipuolisesti kaukaiseen ystävämaahan. Ohjelmassa on perinteisesti pääkaupunki Pjongjangin lisäksi tutustumista tehtaisiin, maatiloihin, kouluihin ja luontoon. Erilaiset konsertit, oopperat, taidenäyttelyt ja museot tyydyttävät kulttuurinnälkää.

Viime vuosina seuran jäsenmatkoja on pyritty ajoittamaan Mass Games -joukkovoimistelunäytöksen esitysajankohtiin (entinen Arirang-esitys).

Jäsenmatkoja voi tiedustella seuralta koreaseura@gmail.com

Ulkoministeriön matkustustiedote

Muita matkanjärjestäjiä:

Traveller-matkatoimisto järjestää erityyppisiä matkoja Pohjois-Koreaan.

Opas Koreaan

Seuran kautta on saatavilla toimittamamme matkaopas Pohjois-Koreaan. Oppaassa on 85 sivua ja nelivärikuvitus. Kirjassa esitellään matkakohteiden ja nähtävyyksien lisäksi mm. yhteiskuntaa, luontoa, ruoka- ja tapakulttuuria sekä Korean historiaa.

Tilaa opas: koreaseura@gmail.com
Hinta 18€ + postikulut 2€.

Matkavinkkejä Korean ystävät -lehdessä

Korean ystävät 3/2021 esittelee matkustamista Korean DKT:hen. Lehdestä löydät tietoa mm. hotelleista ja valokuvaussäännöistä.

Mikäli suunnittelet matkaa Korean DKT:hen, löydät tästä linkistä tarkemmat aikataulut sekä Venäjältä että Kiinasta lähteville junille ja lennoille.