Suomi-Korea-seura on toiminut vuodesta 1970. Olemme kehittäneet toimintaamme ajan saatossa ja pitäneet yllä säännöllistä toimintaa aktiivijäsenien ansiosta. Vuosittaisten jäsenmatkojen lisäksi olemme järjestäneet yhdessä Suomen Juche-aatteen opintoyhdistyksen kanssa erilaisia kansainvälisiä seminaareja, jotka ovat kutsuneet kokoon Korean ystäviä Euroopasta ja Korean DKT:sta.

Vierailemme muutaman kerran vuodessa myös Pohjois-Korean Tukholman suurlähetystössä ja teemme yhteistyötä erityisesti Tanskan ja Ruotsin Korea-seurojen kanssa. Olemme järjestäneet yhdessä Korean suurlähetystön henkilökunnan kanssa muun muassa Arirang-tapahtuman Helsingissä, missä tarjolla oli korealaista ruokaa, taidetta ja musiikkia. Järjestämme välillä myös leffailtoja, jolloin katsomme pohjoiskorealaisia elokuvia.

Osallistumme vuosittain Matkamessuille ja Maailma kylässä -festareille. Suomi-Korea-seuralla on kummikoulu Pjongjangissa, ja tuemme lasten koulunkäyntiä muun muassa opiskelutarvikkeita lahjoittamalla. Seuran jäsenmatkoilla pääsee vierailemaan Mirae-koulussa.

Jos kiinnostuit toiminnastamme tai sinulla on muita seuraan tai Koreaan liittyviä kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä!

koreaseura@gmail.com
Suomi-Korea-seura Facebookissa

Sihteeri, jäsenasiat:
Juha Kieksi
juha.kieksi@saunalahti.fi

Varapuheenjohtaja:
Pasi Ranki

Nettisivut ja Korean ystävät -lehti:
Cilla Heiskanen
cilla@interstellar-transmission.fi
cillamaria.fi

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR)