Suomi-Korea - Seuran tulevia tapahtumia ja muita menovinkkejä

Nähdään matka 2015 -messuilla!

Suomi-Korea-Seura on perinteiseen tapaan mukana matkamessuilla Helsingin messukeskuksessa. Osastomme löytyy ystävyysseurojen sektorilta ja paikkamme on 7ay1-35. Seuramme edustajat esittelevät toimintaamme ja vastaavat mielellään yleisön kysymyksiin. Tarjolla on yleistietoa muun muassa Pohjois-Korean -matkoista sekä seuran toiminnasta. Myyntipöydässä on puolestaan tarjolla esimerkiksi pohjoiskorealaisia lahjaesineitä, postimerkkejä, pinssejä ja kirjallisuutta.
Osastomme rankattiin myös yhdeksi matkamessuvinkiksi. Lue lisää täältä.

Syyskokous ja Arirang-ilta

Seuran jäsenkokous pidetään Helsingissä 13.11.2014 ja kokouksen jälkeen seuran jäsenet ystävineen ovat tervetulleita korealaiseen Arirang-iltaan. Tapahtumassa on tarjolla korealaisia herkkuja ja musiikkia Korean demokraattisesta kansantasavallasta.
Tilaisuuden pitopaikka ja kellonaika tarkentuvat myöhemmin.
Huom! Mikäli olet kiinnostunut avustamaan ruokien valmistuksessa ja järjestelyissä, ota yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin.

Ruokailemaan Makki Makkiin!

Korea-seuran porukka viettää jäseniltaa Helsingin bulevardilla sijaitsevassa ravintola Makki Makissa keskiviikkona 08.10.2014 alkaen klo. 18:00. Etenkin seuran uudet jäsenet ovat tervetulleita mukaan ruokailemaan ja vaihtamaan ajatuksia tähän laadukkaita korealaisia ruokia tarjoavaan ravintolaan. Ruokailu on omakustannehintaista, mutta seura maksutonta.
Ravintolaan ja sen menuihin voi tutustua oheisesta linkistä: http://www.makki-makki.com/

Unohdettu sota -luentotilaisuus

Juche-aatteen opintoyhdistyksen historia -luentosarja jatkaa aiheella Unohdettu sota: Korea polttopisteessä 1950 - 1953 torstaina 02.10.2014 klo. 18 - 20.

Paikkana Hermannin kerho os. Hämeentie 67 ja alustajana FM Antti Siika-aho.

Vuosikokous

Torstaina 10.04.2014 alkaen klo 18:00 Helsingissä, Kirjan talolla (Kirjatyöntekijänkatu 10 B, 3 krs.).
Vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat.
Tilaisuuden aluksi kuullaan esitys Korean niemimaan ajankohtaisesta tilanteesta.
Tarjoilua.
Tervetuloa kaikki seuran jäsenet!

Matkamessut 2014

Seura on jälleen mukana Pohjoismaiden suurimmilla matkamessuilla Helsingin messukeskuksessa. Osastomme sijaitsee sektorilla 7g1-36y muiden ystävyysseurojen kanssa.
Perjantain ja sunnuntain välisenä aikana seuran osastolla on paikalla mm. puheenjohtaja ja sihteeri. Tarjolla on runsaasti muun muassa erilaisia korealaisia lahjatavaroita ja kirjallisuutta.
Tervetuloa moikkaamaan!

Jäsenilta

Kirjan talon kattosaunalla (os. Kirjatyöntekijänkatu 10 B, ylin kerros)
Keskiviikkona 11.12.2013 klo. 18-22
Seuran jäsenet aveceineen ovat lämpimästi tervetulleita virikistysiltaan. Tarjolla pientä purtavaa, korealaista musiikkia ja saunomismahdollisuus. Osallistumismaksu 4 euroa/jäsen.
Kirjan talo tarjoaa saunojille pyyhkeet. Ilmottautumiset saunailtaan viimeistään 09.12. Kerro tässä yhteydessä, mikäli haluat varata myös pyyhkeen.

Suomi-Korea-seuran jäsenkokous

Aika: Torstaina 28.11.2013 klo. 18:00.
Paikka: Kirjan talo, 3 krs. kokoussali (Os. Kirjantyöntekijänkatu 10 B)
Seuran jäsenkokouksessa keskustellaan tulevasta toiminnasta ja jäsenpalveluiden kehittämisestä tulevaisuudessa.
Kokouksessa kuullaan lisäksi alustus Korean niemimaan tämänhetkisestä tilanteesta. Alustusta seuraa yleiskeskustelu.

Lehtitalkoot

Suomi-Korea-seuran lehtitalkoot pidetään Helsingissä Kirjan talolla (os. Kirjatyöntekijänkatu 10 B, 4. kerros) keskiviikkona 04.09.2013 alkaen klo. 18:00. Talkoissa järjestetään seuran lehtileikearkistot kansioihin ja keskustellaan samalla Korean ajankohtaisista asioista. Tilaisuudessa on tarjolla juotavaa ja pientä purtavaa. Tervetuloa kaikki seuran jäsenet1